Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar marina Batterier

Marina batterier är ganska stora, tunga enheter. De är blybatterier som används för att lagra stora mängder elektricitet för att köra båtens starter och andra DC (likström) laster. De 8D-batterier är de mest populära storleken. Dessa batterier är ca 24 inches lång och väger ungefär 180 pounds. Batteriet fall kan brytas, och batterierna förstört om batterierna tillåts växla fritt när båten husvagnsplatser och rullar. Impact stötar och vibrationer kan också orsaka inre skador för att minska kapaciteten i batteriet. Marina batterier måste sitta fastspända ner för att skydda dem. Saker du behöver
Helper Review borrmotorn
Borrspetsar
Skruvmejsel
Tie-down bandet kit
Visa fler instruktioner
1

Anställ en hjälpreda för att hjälpa dig i utförandet av batteriet. Placera batteriet i dess önskade läge. Lägg ut de tie-down spännbanden. Det bör finnas två remmar per batteri och två hållare per rem.
2

Borra ett hål genom batteriet monteringsytan. Montera hållarna med skruvarna och en skruvmejsel.
3

Lace de spännband genom hållarna. Lay remändarna ut bredden och ställ in batteriet på plats. Ta med bandändarna samman ovanpå batteriet och ingriper med remmen svansar i spännena. Spänn banden ordentligt och låsa bandet spännen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103478.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.