Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur mäter för en Bimini Top för Min båt

Om båten inte har en Bimini-Top installerad , kan du beställa och installera en själv . En Bimini-Top är ett tyg topp som skuggar båten från solen. Den ansluter till båten med metall stolpar . Det viktigaste steget är att bestämma den korrekta storleken på toppen. Du måste kunna använda ett måttband noggrant för att se till att du köper rätt storlek . Du måste bestämma hur mycket av båten du vill upp täcka , hur lång den kommer att sträcka sig från båten och montering bredden . Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

mäta bredden på din båt vid vindrutan . De flesta bimini toppar fäster vindrutan. Skriv ner din Bimini top bredd .
2

Bestäm höjden du vill att din topp från vindrutan . Tillåt tillräcklig höjd så att du enkelt kan gå under det , men tillåter tillräcklig nyans också . Stå inne i båten för att noggrant mäta denna dimension med ett måttband och skriva ner det som höjden .
3

Mät längden på båtens cockpit . Bestäm hur mycket av sittbrunnen du vill att det övre att täcka . Se till att du fortfarande kommer att kunna komma in och ut ur båten effektivt och säkert . En typisk Bimini topp sträcker sig från framsidan av vindrutan till baksätet . Skriv dimensionen ned som längden .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103819.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.