Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Tappa en bränsletank på en Bass Tracker Boat

Du kan hitta behovet av att tömma en bas tracker bränsletank på grund av vatten i tanken eller skräp , som inte tillåter motorn att köras effektivt . Ta bort alla gamla bränslet och ersätta den med färsk bensin gör rent , användbart bränsle för att nå motorn . Vinterförvaring båt ingår tömning av bränslet ut att förvara båten med en torr tank så att bränslet inte blir stillastående under loppet av flera månader . Saker du behöver
Gas kan eller liknande behållare
Automatisk marina sifon
Ficklampa ( tillval )
Visa fler instruktioner
1

Placera en behållare stor nog att hålla allt bränsle bredvid båten . Placera slangen änden av en automatisk marina sifon i behållaren .
2

Vrid tanklocket moturs för att lossa den och dra den rakt ut . Placera änden mässing ventil av sifonen i bränsletanken . Skaka slangen ovanför ventilen kraftigt upp och ner i bränslet samtidigt hålla ventilen under bränslenivån. Sluta skaka ventilen när bränslet flyter genom slangen och in i behållaren .
3

Håll ventilen i bränslet och sänka ner till botten av tanken . Lean tanken till en sida, om möjligt och placera sifon i den lägsta delen av tanken för att ta bort allt bränsle . Flödet stannar när all gas sugs från tanken .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103331.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.