Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur köper jag en segelbåt till Cruise Europe?

Europeiska segelbåt cruising erbjuder möjligheten att resa mellan olika hamnar och länder. Yacht charterbolaget Sailing Europe noterar att europeiska segling skäl inkludera Grekland, Italien, Spanien och Turkiet. Varje land har hamnar med olika attraktioner. När du väljer en båt att segla dessa vatten, Sailing Europe konstaterar att även om olika segelbåtar kan hantera förväntade vind-och väderförhållanden, besättningens boende och behöver tröst är också viktiga överväganden. Saker du behöver
Lista över önskade cruising segelbåt attribut, storlek och pris
lista över potentiella cruising segelbåtar
YBAA Inköp och försäljning avtalet
Lista över lokala marina lantmätare
Besiktningar rapport
Lista över lokal United States Coast Guard licensierad kaptener
reviderade Purchase Agreement (om tillämpligt)
Visa fler instruktioner
1

Bestäm europeiska långfärdsbåt krav. Yacht designern Bruce Roberts-Goodson understryker att den europeiska segling kräver en båt med andra egenskaper än en offshore passage-making fartyg. Till exempel bör du enkelt kunna höja och sänka båtens mast för resor under broar och genom kanalerna. Båten ska rymma mast vaggor som ska byggas i fören och aktern. När masten är stuvade för resor, bör det finnas väldigt lite överhäng att störa andra båtar eller bryggor.
2

Träffa en kunnig båt mäklaren. Rådgör med en yacht mäklare anslutna till Yacht Brokers Association of America, eller YBAA. YBAA mäklare visar ett engagemang för etiskt uppförande och branschkunskap. Välj en YBAA mäklare i ditt område. Presentera en lista över önskade attribut cruising segelbåt, plus ett pris och storlek intervall. Din mäklare söker andra yacht mäklarhus "listor i USA och Europa, och sammanställer en lista över potentiella kandidater. Din mäklare kallar Yachts objekt i listan mäklare för mer information och visar instruktioner. Denna sökning fasen kan ta lång tid.
3

Presentera ett erbjudande på en cruising segelbåt. Arbeta med din mäklare för att utforma ett erbjudande på en båt som passar dina behov. Erbjudanden är beredda på en vanlig YBAA Inköp och försäljning avtalet, och innehålla pris och linje detaljer. Många erbjudanden klausuler för en pre-köp tillstånd undersökning och sjöprovet. Din mäklare arbetar med noteringen mäklare att förhandla fram ett avtal till fördel för båda parter. På den tiden, kommer du förväntas lämna en deposition som ska hållas i deposition avvaktan på affärens slutförande.
4

Hyr en besiktningsman för att utföra villkoret undersökningen. Hitta en professionell yacht besiktningsman för att utföra en detaljerad undersökning av segelbåten. Din mäklare tillhandahåller en lista över rekommenderade lantmätare i ditt område, och du måste välja en att utföra undersökningen (se Resurser i den här artikeln). Den besiktningsman granskar båtens skrov, rigg, mekaniska och elektriska system, samt inredning. Han kan också utvärdera motorn, eller kan välja en specialiserad motor besiktningsman för att utföra dessa arbetsuppgifter. Den besiktningsman skriver upp en fullständig rapport som belyser eventuella brister eller problem som behöver upplösning.
5

Slutför en kapten genomförd sjöprovet. Havsförsök ger en möjlighet att utvärdera båtens motor och kapacitet hantering med motorkraft. Dessa resor är vanligtvis under en timme i längd, och inkluderar köparen, både mäklare och lantmätare. Du eller din mäklare kan hyra en licensierad USA: s kustbevakning kapten att befalla båten för havet rättegången. Licensierade kaptener ger fördelarna med kontrollerbara kompetens och opartiskhet.
6

Slutföra din cruising segelbåt köp. När undersökningen och sjöprovet har slutförts, kommer din mäklare att utvärdera resultaten, och kan rekommendera ändringar i köpekontraktet. Om alla förhandlingar är tillfredsställande slutfört, ska du slutföra betalningen och ta besittning av båten. På den tiden, kan du välja att lämna fartyget på sin nuvarande plats, eller ordna transport till en lokal småbåtshamn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103651.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.