Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man reparerar en Båtens Steering

Båt styrsystem är otroligt enkelt, men täcker en hel del plats på din båt. Ju större båten och på båtar med mer än en motor, desto fler ställen finns för kabeln, eller andra anslutningar av styrinrättningen att komma ogjord. Bestämma den exakta problemet är det första steget i att räkna ut hur man rättar till båtens styrning bekymmer. De flesta fixar lätt åstadkommas genom någon båtägare som kan krypa runt och få till placeringen av ledningar. Saker du behöver
skruvmejsel
Fluid cylindertätningar
Drivrem
Brukskniv
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera kablar och anslutningar från ratten hela vägen till rodret församling för den typ av system du har.
2

Ha en hjälpare sitta vid rodret och vrida ratten när du undersöker kabeln. Om kabeln kopplas bort någonstans längs vägen, skarva ihop, eller dra om det så behövs.
3

Kontrollera inloppet vid rodret. Ta rodret genom att skruva loss de hörnskruvarna med en skruvmejsel och lyft panelen off. Koppla styrkabeln vid ratten. Rengör ledningarna med en ren trasa och återansluta.
4

Kontrollera Steering Fluid läckage i cylindrarna Steering Fluid beläget nära rodret, eller utombordare. Byt tätningar till plug läckor. Sälar är lätta att ta bort med en skruvmejsel, och skjut in för att installera.
5

Byt drivremmen om den slirar eller trasig. Ta bort den gamla remmen genom att klippa det, om det inte är helt separerade. Installera ny rem, skär den i storlek med en mattkniv, och sätt i kontakten och tätningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103789.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.