Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

MerCruiser 4.3L Specs

MerCruisers är drevet motorer som tillverkas av Mercury Marine. En drevet är också känd som en inombords /utombords-enhet, eftersom den kombinerar drag av både invändiga och utvändiga motorer. När MerCruisers infördes 1961, presenterade de första utombordsdrevet som erbjuds mer än 100 hästkrafter. Idag är MerCruisers användas både tävlings-och fritidsbåtar. Den MerCruiser 4.3 Liter MPI (multi-point insprutning) Motorn kan användas i allt från en ponton till en kryssare. Motorspecifikationer

MerCruiser 4.3L har en maximal effekt kapacitet på 220 hk. Denna motor är en V-6, och fungerar på mellan 4.400 och 4.800 varv per minut vid full gas (WOT). Cylindern borrningen har en diameter på 4 inches och kolvens slaglängd av 3,48 inches. Denna motorns kompressionsförhållande är 9,4-till-1. Motorns generator har en uteffekt på 65 ampere och 917 watt. Den rekommenderade bränslet är 87 oktan, och den rekommenderade oljan är SAE 20W-40 full syntetisk motorolja.
Övriga specifikationer

MerCruiser 4.3L har en multi- led insprutningssystem. EMC 555 bränsle och tändsystem har platina spets tändstift för hållbarhet. Denna motor har en torr gemensamt avgassystem, som hindrar vatten från att komma in i motorn. Den har en tvådelad, långa löpare insugningsröret systemet, samt en serpentin bälte tillbehör drivsystem.
Mått och vikt

MerCruiser 4,3 L MPI är 28 inches lång, 30 inches bred och 22 inches tall. Den har en torrvikt av 865 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103859.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.