Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Volvo Penta 18 HK Diesel specifikation

Volvo Penta D1-20 är en 18-hästkrafter diesel inombordare marinmotor. Motorn har utformats med ny brännkammare, ett motorvarvtal på 2800 rpm till 3.600 rpm och ett nytt insugningsljuddämparen att producera en mjukare och mer komfortabel körning. Elektriska specifikationer

Volvo Penta diesel marin motorn är utrustad med ett 12-volts korrosions-skyddat elsystem och en 14-volts marin generator med elektronisk sensor, som gör det möjligt att använda en högre batterikapacitet och har fulladdade batterier ombord. Det finns elektroniska start och stopp av motorn fungerar, samt glödstift för säkrare kallstarter.
Prestanda

Volvo Penta Diesel marinmotor har en krom molybden-smidda vevaxel balanserad med integrerade motvikter som producerar 18,8 hk. Det finns tre alternativ för sändningar: den MS10A, MS10L och S-drev 130S och 130R. Den MS10A är en backväxel med en åtta-graders vinkel nedåt. Den MS10L är en backväxel med rak utgång. S-drev 130S och 130SR är för standard och omvänt installation.
Smörjning, bränsle och Kylsystem

Motorns smörjsystem har en spin-on fullflödesfilter oljefilter, separat oljelänsrör och slutna vevhus ventilation. Bränslesystemet har en fläns-monterade, kamdriven in-line insprutningspumpen, en matarpump med handpump och en spin-on typ fina bränslefiltret. Kylsystemet är en sötvatten systemet med termostat, tubulär värmeväxlare med expansionskärl och en lättåtkomlig sjövattenpumpen och pumphjul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103980.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.