Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man använder Anchor Roller

En ankarrulle är en anordning gjord av en rund bit av hårt gummi , avsmalnande till centrum med ett hål att gå igenom sin axel för att rymma monteringsverktyg . Ankarrullar montera normalt på fören predikstolar av båtar och fungerar som guider för ankarlina och /eller ankarkätting samt ankare så att när båtens ankarspelet drar upp ankaret , det finns inga skador på båten och ankaret drar tillbaka ordentligt på fören predikstolen . Saker du behöver
Inga
Visa fler instruktioner
1

Släpp ankarspelet . Ankaret rullen kan ankaret som rullar av framsidan av fören predikstolen med ankarlinan i mitten av den V- formade delen av ankarrulle . När ankaret faller i vattnet , tjänar ankarrulle som en guide för ankarlinan och inte tillåter det att gå från fören predikstolen .
2

Ta ankarlinan från ankarrulle och knyta den till ett däck knap medan båten ligger för ankar .
3

Ta ankarlinan från däck cleat och placera den i V - formade delen av ankarrulle . Engagera ankarspelet att börja ta i ankarlinan . Ankaret rullen håller ankarlinan i en rak linje mellan ankare och ankarspel samt fungerar som en guide för ankaret när man drar tillbaka den på fören predikstolen .
< br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104618.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.