Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Delar av en ponton båt

Familjer och vänner njuta av tiden tillsammans på vattnet. Pontonbåtar ge dessa grupper denna erfarenhet med sin design och gott om plats. Funktioner såsom wrap-around sittplatser, heltäckningsmatta och plant golv utrymme för promenader runt och mjuk gång gör den populär för fester och högtider. Förstå de olika delarna av en ponton båten hjälper både ägare och hyresgäster för en dag för att få ut det mesta av upplevelsen. Cylindriska Flöten

Pontonbåtar är i grunden konstruerad som en olje-rigg eller pråm. Det är en flotte ligger på toppen av två cylindriska flottörer. Dessa flottar, vanligen tillverkade av aluminium, hålla flotten flytande, rak och stadig. Deras design gör båten långsammare i vattnet, men än andra båtar. Om du vill komma någonstans snabbt över vattnet, väljer ett annat fartyg.
Räcke

Skydda barn, särskilt med ponton båt räcke. Räcket cirklar hela båten, och håller föremål och människor inne i båten.
Båt Omslag och Toppar

Skydda livet av din ponton båt med en båt täcka. Dessa bör utformas för att täcka hela fartyget, inklusive Bimini toppar. Bimini toppar ger en skuggig plats för att pontonbåtar, och brukar komma i polyester eller vinyl design.
Möbler och tillbehör

Få tillräcklig sittplatser för din ponton båt. Wrap-around eller sectional sittplatser passar runt kanterna på båten mot sidan rälsen. En kaptenens stol vilar nära mitten av båten, med ett stativ som har mugghållare och förvaringsfack. Ett bord för att spela spel och njuta av måltider kan sättas fast på båten. En fin stereo lägger feststämningen.
Carpet

Njut gå barfota på mjuk matta i din ponton båt. Mattan är av gummi behandlad och marint bruk mattan. Detta skyddar den från mögel och mjöldagg. Det finns olika texturerade mattor för olika användningsområden på pontoner. Få mer mjuka mattor för mer avslappnad användning av din ponton. Köpa mer hållbara, icke-texturerat mattan för fiske.
Lights och Horn

få kvalitet lampor och horn för din ponton båt. Speciellt om du spenderar tid på vattnet på natten, skyddar bra synlig belysning din långsammare båt från andra fartyg. Högljudda horn varna mötande båtar av din plats. Addera Säkerhetsutrustning

Se till att du har ordentlig säkerhetsutrustning ombord på din ponton båt. Det bör finnas tillräckligt med flytvästar för alla ombord. Alltid har flytvästar för spädbarn och barn, liksom. Kontrollera din brandsläckare regelbundet att den är ordentligt laddat, och hålla din förbandslåda ordentligt levereras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103970.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.