Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Mercury utombordare Classic 50 Specifikationer

Mercury Marine grundades 1939 och är en del av den större Brunswick Corporation, som är baserat i Forest Lakes, Illinois. Mercury Marine tillverkar utombordare, inombordare och inu-drev marina som är avsedda för användning på bara om någon typ av båt. Mercury Marine 50 hästkrafter är en mycket vanlig utombordsmotor som kan driva en mängd olika båtar. Motorspecifikationer

Mercury Marine 50 hästkrafter utombordsmotor har en in-line, tvåtakts-, fyra-cylindrig motor. Denna motor storlek är 995 cc. Mercury 50 cylinderloppet har en diameter på 2,56 inches och en slaglängd kolv längd på 2,95 inches. Denna motorns ventil tåg är en enkel överliggande kamaxel som styr två ventiler per cylinder. Mercury 50-motor har en generator som har en rating uteffekt på 18 ampere. Denna motor är termostatstyrd kylning, men också använda råvatten.


Allmänna specifikationer The Mercury Marine 50 hästkrafter utombordsmotor har ett elektroniskt bränsleinsprutningssystem som förbättrar effektiviteten genom att säkerställa att rätt mängd bränsle och luft gör det till cylindern. Denna utombordsmotor har också en digital induktiv tändning och en elektronisk turn key start. Växellådan förhållandet är 1,83-till-1. Denna motorns avgassystem verkar genom motorns propeller.
Övriga specifikationer

motorns styrning är stor rorkult kompatibel och levereras med en rorkult kit. Den minsta grunt vatten trimvinkel att denna motor kan hantera är 20 grader. Den rekommenderade oljan till Mercury Marine 50 hästkrafter är Mercury fyrtaktare utombordsolja och rekommenderade bensin är 87 oktan. Smart Guard Engine Systemet varnar föraren av problem såsom låg bränslenivå, låg olja och över-rev. Styraxeln av denna utombordare är 20 inches lång. Den torra vikten av Mercury Marine 50 är 247 pounds. Den torra vikten återspeglar motorns vikt med ingen bensin och ingen av de nödvändiga fluider.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103935.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.