Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Sika 291 Anvisningar

Sika 291 är en enkomponents polyuretan täta används i marina applikationer. Fast dess huvudsakliga funktion är som ett tätningsmedel, har den lätta bindningsegenskaper, liksom. Sika kan användas över och under vattenlinjen och är saltvatten resistent. Det ger utmärkt vidhäftning till gemensamma båt-byggmaterial såsom trä, glasfiber, metall och gelcoat. Finns i mängder från standard 10,3-ounce tätningspistol patron upp till 50-liters fat, kan Sikaflex 291 pressas, borstas eller troweled på plats och är slipbar och övermålningsbar. Saker du behöver
Sika 291 tätningsmedel
tätningspistol kommenterar: Mineral sprit
Hand Cleaner Review Rags
Visa fler instruktioner
Ytpreparering
1

Se till att ytan är ren, torr och fri från olja och fett. Det bör vara intakt, och vidhäftning av eventuella substrat eller skikt i ytmaterialet bör verifieras.
2

Ta bort alla lösa partiklar, restprodukter och flingor måla. Rengör ytan med utblås av tryckluft, genom sandblästring eller med ett lösningsmedel.
3

Använd ytterligare rengöringsmedel, eller måla ytan med primer, om nödvändigt, för att säkerställa vidhäftning.

Application
4

Kontrollera utomhustemperaturen är mellan 40 grader och 110 grader Fahrenheit. Se till att ytan som du ansöker Sika är frostfritt.
5

Skär plast spets från munstycket på Sika patron, vid en diameter för att matcha storleken på leden du försluta . Punktera lufttät tätning i änden av patronen.
6

Applicera tätningsmedlet med hjälp av en hand-eller motordriven patron pistol. Sika bör gunned i skarven när den är vid mittpunkten av sin normala expansion och kontraktion.
7

Tooling och efterbehandling Sika 291 bör utföras under tätningsmedlet s 60-minuters klibbfri tid efter ansökan. Sika kan målas över efter klibbfri tid har förflutit. Bort ohärdad Sika 291 från verktyg och utrustning med lacknafta
Clean-Up
8

.

9

Skrapa, eller använda en annan mekanisk metod för att avlägsna härdat Sika.
10

Clean Sika 291 av händer och hud med industriell handen renare.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104376.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.