Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man tar bort Scum från en båt Hull

Ju mer tid som en båt tillbringar i vattnet, det smutsigare skrovet kommer att få. Sjöar, floder, dammar och andra vattenresurser är full av olika typer av vattenföroreningar. Vissa av dessa föroreningar inkluderar avskum som sitter på toppen av vattnet som skapas av pollen eller alger, som fastnar på sidorna och ytan på båtens skrov. Om avskum inte avlägsnas på ett konsekvent sätt, kan det ställa till ytan av skrovet och blir svårare att ta bort. Använd ett allrengöringsmedel marint rengöringsmedel för att ta bort avskum. Saker du behöver
5-liters hink
flytande diskmedel
Svampar Vatten
mjuka trasor
Skurborste
allrengöringsmedel marina renare
Visa fler instruktioner
1

Flytta båten ur vattnet och upp på torra land.
2

Blöt hela skrovet området ner båten med vatten. Fyll en 5-liters hink med vatten och flytande diskmedel.
3

Blötlägg svampen i tvålvatten. Börja skura avskum-färgade området i skrovet för att ta bort all smuts och andra fläckar runt avskum-färgade området. Fortsätt skrubba skrovet med tvålvatten och svampen tills hela området är fritt från smuts och andra fläckar.
4

Tvätta smutsiga tvålvatten utanför båten skrovet med rent vatten. Vänta området runt avskum fläckar torka eller använd en mjuk trasa för att torka området.
5

Spraya en generös mängd av ett allrengöringsmedel marina rengöringsmedel som Mirror Glaze eller motsvarande på avskum-färgade områden. Låt renare sitta och absorbera i de scum fläckar under en minut. Den allrengöringsmedel löser upp avskum fläckar så att de kan tas bort. Använd en ren svamp att skrubba bort fläckarna.
6

Tvätta området ner igen med rent vatten. Om de avskum fläckar fortfarande, spraya en annan generös mängd av allrengöringsmedel på dem och vänta två minuter. Använd skurborste att skrubba bort avskum fläckar. Skölj skrovet med rent vatten. Fortsätt denna reningsprocess tills du har tagit bort alla avskum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104424.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.