Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Wire ett 24-volts system

En 24-volts elsystem inverter och två 12-volts batterier är allt du behöver för att driva upp din favorit apparater när du är på väg camping eller cruising sjön i båten. Med rätt inverter, kan du driva en bärbar dator, mikrovågsugn eller ens en plattskärms-TV och DVD-spelare. Fördelarna med ett 24-volts system över en vanlig 12-volts system inkluderar längre, mer tillförlitlig drift, och ledningar systemet är enklare än du kanske tror. Saker du behöver
2 batterier, 12-volts | 24-volts DC inverter
Wire
In-line säkring
Visa fler instruktioner
1 < p> Anslut den positiva polen på ett batteri till den negativa polen av den andra batteriet med hjälp av en kort bit tråd. Storlek tråden enligt strömstyrka anges av omriktaren tillverkaren. Batterierna är nu seriekopplade och ger 24 volt mätt över de terminaler som inte är anslutna.
2

Fäst den positiva kabeln från omriktaren till den positiva batteripolen som inte är ansluten till det andra batteriet. Placera en in-line säkring mellan terminalen och omformaren om omriktaren inte är utrustad med en. Storlek säkringen enligt inverter tillverkarens specifikationer.
3

Fäst den negativa ström-ledningar från omriktaren till den negativa batteripolen som inte är ansluten till det andra batteriet.

4

Slå på reverseringsomkopplare och testa ditt system genom att koppla in din 110-volts apparat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103699.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.