Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Så steg ett segelbåtsmast

De flesta segelbåtsmaster är lätt, men du kan bli förvånad över deras längd och deras förmåga att motstå vind. Detta gör dem lite svårt att stiga. När du lyfter masten på din segelbåt, måste dina händer placeras på rätt sätt för att enkelt kliva masten. Processen kan tyckas ganska krävande, speciellt om det är första gången. Om du har problem med att kliva din segelbåt mast, kan du följa dessa några steg. Instruktioner
1

Kontrollera att se till att båten är stabil innan påmastning. Masten ska vaggas i en monter, trailer eller vagn. Se till att framsidan av båten är riktad i riktning mot vinden. Detta hjälper till att hålla hela strukturen faller på sin sida när seglet är hissat.
2

Släpp vant och förstag att börja höja segelbåtsmast. Se till att vanten fortfarande är fästa i båda ändar, och att de inte är intrasslad med annan utrustning eller delar av din segelbåt.
3

Knyt masten från sin monter, släpvagn eller vagn. Sätt upp det på sin före uppfällda när du lägger den ovanpå din båt. Placera basen bredvid din mast steg på toppen av båten kabinen. Den övre änden av masten ska placeras i din akter mast bärare.
4

Anslut mastfoten med masten. Anslut din storskotet till fören. Se till att du har en lagom linje för att ansluta din bommen till din mainsheet.
5

Lokalisera höga änden av segelbåt bom och anslut den till din förstaget. Få din mainsheet och bifoga det till slutet av förstaget.
6

Anslut framsidan av masten till bommen och kontrollera att att vanten i segelbåten har frigivits.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103750.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.