Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man byter en Lewmar Portlight Lens

Båt hytter tillåter ett fartygs passagerare att njuta av havet äventyr i komfort. Beroende på dess plats i kärlet, kan en stuga sakna hyttventil linser, och därmed en källa för naturligt ljus. Lewmar, tillverkare av såväl justerbara fönster luckor och ventil linser, gör att skapa din egen porthole snabbt och enkelt. Med flera hushåll verktyg och monteringsverktyg från Lewmar, kommer din stuga ger snart en hänförande utsikt över havet och horisonten. Saker du behöver
Portlight mall (ingår) katalog Maskeringstejp
Marker
Electric drill
Borrspetsar
Skyddsglasögon
Jigsaw
Caulk (silikonbaserad)
tätningspistol sälja Grease
Skruvmejsel
Justerbar skiftnyckel
Fuktig trasa
Visa fler instruktioner
1

Leta upp en lämplig montering plats för din Portlight lins. Den idealiska monteringsplats kommer att vara helt platt och fri från strömkablar eller gasledningar.
2

Tejpa mallen på utsidan av båten. Se till att mallen är i önskad monteringsplats. Rita formen av mallen på fartyget med en markör.
3

Borra ett litet styrhål på spårade linje med en borrmaskin och lite.
4 < p> Infoga din Jigsaw Blade i testhålet och skär ut den spårade delen av rangerbangård. Arbeta långsamt för att säkerställa en jämn repa.
5

Applicera en tjock kant av täta runt skär nyligen hålet. Montera Portlight linsen över hålet, se till att ramen för linsen täcker täta.
6

Smörj gängorna på monteringsverktyg medföljer Portlight objektiv.
7 < p> Montera klämringen till Portlight linsen från insidan av kärlet. Använd monteringsverktyg levereras av Lewmar. Beroende på vilken typ av hårdvara ingår, behöver du en skruvmejsel och /eller justerbar skiftnyckel.
8

Städa upp överflödigt täta med en fuktig trasa.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104234.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.