Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Förhindra att vatten kommer över akterspegeln

En syn som skrämmer även de mest erfarna båtägare är vatten in deras båt. Det är en mardröm att tänka på deras prisade helgen leksaken dras från botten av sjön eftersom de tog för mycket vatten. Det är dock möjligt att stoppa vattnet från översvämmas över akterspegeln med hjälp av trimplan för att jämna ut planen i båten, skickar fören nedåt och höja aktern. Vissa utombordare båtar som Boston Whaler är även utformade för att ta på och töm ut vattnet genom akterspegeln. Saker du behöver
Trimplan
Ballast
Visa fler instruktioner
1

Trimma motorn nedåt om vatten översvämmar över akterspegeln medan du är på väg. Detta kommer att höja aktern på båten samtidigt sänka fören.
2

Angle din väg så att du kör in i mötande vågor i en liten vinkel. Detta kommer att hindra vatten från att komma över fören, och håller akterspegeln utsätts för mötande vågor. Addera 3

Flytta vikt i båten bort från aktern och mot fören. Detta inkluderar både passagerare och redskap, såsom ankare, kylare och annan tung utrustning. Försök att hålla båten så balanserad som möjligt.
4

Gör stora, långsamma svängar medan under makten. Stoppa kort eller stänga mycket snabbt kan skicka bågen under ytan, följt av bågen stiger och akterspegeln doppning. Om du måste stoppa kort för att undvika en annan båt, en simmare eller en nedsänkt föremål, snabbt strypa tillbaka till tomgång, vända båten 90 grader i friläge.
5

Montera stänkskydd på akterspegeln. Dessa är enkla brädor som monteras med bultar på befintliga cut-out-stil akterspegeln. De hindrar vatten stänker över låga område av ditt akterspegeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103865.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.