Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Båt krympplast Instruktioner

cellofanförpackning är en klok idé att hålla vintern fukt ur din båt när den är i lager. Cellofanförpackning bör endast tillämpas efter resten av båten har vinterbonade, inklusive dränering motorblocket, rör hastighetsmätare och andra tillbehör av vatten. Dessutom bör endast båtar som lagras ur vattnet vara krymp, som krympfilmsmaterialet kommer inte bara hålla fukten ute men kommer också att hålla en befintlig fukt från att fly. Saker du behöver
cellofanförpackning kit
värmepistol
Ladder stolpar
Support
Bow stöder
Cloth trasor eller skum
Brandsläckare
Visa mer Instruktioner
1

Wrap några skarpa hörn med tyg trasor eller bitar skum. Detta kommer att hålla hörnen från att skära igenom plastemballage.
2

Placera stödenheten stolpar i områden som kan bli föremål för hängande. Detta kommer att hålla snö och is från att ackumuleras på toppen av båten. Om området är tillräckligt stort, använd flexibel båge stöder över bredden på båten för att skapa en båge-liknande stödram. Addera 3

Drape plastfolien över båten. Låt inte bladet nära marken som smuts och damm kan plockas upp av statisk elektricitet. Linda in magen band längs sidan av båten under rub järnväg och dra dem hårt.
4

Applicera värme från värmepistol längs botten av krympplast, med början vid ena änden av båten . Arbeta dig runt båten, och se till att få en bra tätning runt gnugga järnväg.
5

Arbeta värmepistol upp båten, var försiktig så att inte för mycket värme till alla områden.

6

Inspektera krympfilmsmaterialet när du är klar för att se till att det inte finns några hål. Om du hittar någon, kan du lappa dem med krympplast tejp som är gjord av samma material som den krympplast själv. Detta har ett lim som måste smörjas utan bubblor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103963.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.