Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man identifierar året av en utombordare

Göra reparationer eller service en utombordsmotor kräver att du vet vilket år motorn är tillverkad eller byggas. Detta är så att du använder kompatibla delar på motorn. Du kanske också vill veta det år en gammal utombordare som du har köpt. För att identifiera det år en utombordare, måste du hitta information om motorn, inklusive tillverkaren och serienumret eller modellnumret. Saker du behöver
Pen
Paper
Visa fler instruktioner
1

kontrollera området Akterspegelfäste på baksidan av utombordaren. Du bör se en märkning av motorn.
2

Skriv ner serienumret eller modellnumret och hästkrafter i motorn. Titta och se om det finns ett fyrsiffrigt eller tvåsiffrigt nummer nedan serienumret. Dessa siffror anger året utombordaren tillverkades. Om dessa siffror inte är närvarande, måste du korsa-referens med hjälp av modellnumret.
3

Gå till Marine Parts Warehouse hemsida om du har serienumret (se Referenser ). Klicka på "Tillverkare" länken till vänster på sidan för att hitta tillverkaren av din utombordare. Rulla genom listan och leta reda på modellnumret för din utombordare. Kontrollera den högra kolumnen för året att din utombordare har tillverkats.
4

Gå till marinmotor Look-Up Guide webbsida om du har modellnumret på din utombordare (se referenser). Klicka på länken för tillverkaren att hitta det år som din utombordare byggdes.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104111.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.