Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur får Diesel lukten av båtar

Även äga en egen motorbåt har många fördelar, en av nackdelarna är den tid det tar att hålla båten städad. Om båten körs på diesel, kan det spilla ibland och få båten att stinka. Även doften av diesel är svår att ta bort, det är inte omöjligt. Hålla din båt lukta fräscht är en viktig del av sitt förebyggande underhåll, vilket håller din familj och vänner glada. Saker du behöver
Diskmedel
spraydesinfektion
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla delar av båten, t.ex. säten, dynor eller tillbehör, som luktar diesel.
2

Fyll en hink med varmt tvålvatten. Torka av ytan av båten för att späda ut diesel. Beroende på svårighetsgraden av spill, kan det ta mer än en ansökan för att helt ta bort doften.
3

Använd ett desinfektionsmedel, fett-styckning spray att spraya några områden av båten som diesel lukten kvarstår. Följ instruktionerna för din specifika desinfektionsmedel spray för specifik användning,. Om instruktionerna anger att du spraya en smutsig yta och låt desinfektionsmedlet sitta under en tid, så gör
4

Rengör säten, kuddar och allt annat du bort från båten genom att spraya dem med ett desinfektionsmedel, fett-styckning spray. När du spraya objekten, gnugga dem kraftigt med en borste och följ instruktionerna på flaskan. Skölj av sprayen när du har gned den i, tvätta kläderna med tvål och vatten och sedan låta dem torka.
5

Lukta de objekt du har tvättat, när de är torra, att se om de fortfarande luktar diesel. Om så är fallet, rengör dem igen med spraydesinfektion så många gånger som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104520.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.