Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur får man en båt tillbaka på en trailer

Ta en båt ute på vattnet är mycket roligt, men ibland starta och hämta din båt är inte så kul. Det kräver en del koncentration och kan bli ännu svårare på en hektisk helg, när många andra båtägare försöker samma sak. En av de viktigaste reglerna är att vara artig mot andra båtägare. Ju effektivare du är på att få båten tillbaka på trailern, desto smidigare din dag av båtlivet kommer att gå. Det är lättast att få en båt tillbaka på trailern med minst två personer, men du kan också göra det ensam. Instruktioner
1

Skanna dockan när du långsamt dra upp till banken eller en artighet dockningsområdet. Leta efter skräp eller andra säkerhetsrisker i din väg.
2

Få alla dina prylar redo att ta ut båten. Har båten redo att åka på släpet så fort det är din tur.
3

Låt någon utanför båten att gå få dragfordonet. Om du är båtlivet själv, binda upp båten när du kommer till bryggan och snabbt få bogsera fordonet.
4

Kontrollera att din släpets lampor inte är ansluten till fordonet och tillbaka båten rampen tills vagnen är i vattnet.
5

Höj båtens motor och linje upp båten med trailer med fören och aktern linjer från framsidan och baksidan av båten.

6

Dra ut några av de vinschvajern och haka fast vinschen kabeln fram till fören ögat längst fram i båten. Se till att den sitter fast och ingen är i vägen för kabeln.
7

Veva vinschen tills båten är hela vägen upp på släpet.
8 < p> Bifoga eventuella säkerhets kedjor och dra framåt, bort från rampen området så du är ur vägen för någon sjösättning eller upptagning sin båt.
9

Dra några avtappningspluggar, fästa någon tie-down remmar, ta bort redskap som fortfarande är i båten och anslut din släpvagn belysning på parkeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104299.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.