Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Så monterar du ett stereo i en båt

En stereo bidrar till njutningen av din tid på vattnet genom att tillhandahålla musik och up-to-the-minute nyheter, sport, och kommentarer till upplevelsen. Lägga till en stereo till din båt är en snabb, lätt projekt som kan göras på ett par timmar i din uppfart, eller på vattnet. Allt du behöver är några gemensamma verktyg för att ge ljud underhållning på båten. Saker du behöver
Stereo
Högtalare
Rostfria skruvar
Skruvmejsel
plastbanden
Plastic krympslang
Värmekanon
Visa fler instruktioner

1

Montera stereoanläggning i en stuga, eller ett handskfacket på båten konsolen för bästa skydd för tillfälliga stänk av vatten. De flesta marina stereoanläggningar kan ta lite vatten, men det är ändå bättre att hålla dem torra. Använd en skruvmejsel och Rostfria skruvar för att fästa stereon rutan i handskfacket, i taket eller på sidan av en stuga vägg eller i ett pre-cut sektion av en stuga vägg.
2

skarva kablarna till rätt längd, och köra dem längs sidorna av båten till batteriet på baksidan av båten. Använd plastbanden att fästa ledningar enligt panelerna av sidoväggarna för att hålla dem säkra och ur vägen. Täta skarvarna med plast krympslang och en värmepistol. Detta är särskilt viktigt i båt elektronik att förhindra gnistor från tända en eld.
3

Fäst jordledningen från stereoanläggning till marken blocket sitter under konsolen på båten eller på den negativa porten av batteriet. Kontrollera att se var de andra jord (svart) kablar från annan elektronik väg till på båten.
4

Mount högtalarlådor i out-of-the-way platser på båten. Vanliga placering områden är under sätena, eller på sidorna av båten. Högtalare kan också vara infälld genom att skära en öppning i sitsen eller sidovägg av båten, och sätta in högtalaren rutan i öppningen. Tänk på att högtalarna ska peka i riktning mot gemensamma sittgrupper. Använd rostfria skruvar och en skruvmejsel för att montera högtalaren rutan, och sedan in högtalaren i konsolen och fäst det med montering utrustning som tillhandahålls.
5

trådar Run högtalare till stereon och anslut dem. Fixera överskjutande ledningar med plast band, och knyta den ur vägen i sidoväggen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103768.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.