Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Olika typer av fartyg i marinen använder idag

Som av 2011, sysselsätter den amerikanska flottan många typer av tungt beväpnade och bepansrade krigsfartyg för att utföra sina uppdrag runt om i världen. Det fartyg projektet amerikanska luft-och sjömakt runt om i världen. De olika typer av marina farkoster distribuera och trupper stöd, engagera andra om slaget och ger kustbeskjutning i krigszoner över hela världen. Hangarfartyg

hangarfartyg är mittpunkten i sjöslaget grupp av fartyg. De kan bära upp till 80 stridsflygplan. Den jättelika flytande flygbaser är suveränt amerikanskt territorium och projekt makten runt om i världen. Varje fartyg har sin egen postnummer och vanligtvis drivs med 7:58 ombord kärnreaktorer kopplade till ångdrivna kardanaxlar. Det finns tre klassificeringar av transportföretag: Nimitz klass, Enterprise Class och Ford-klass, en ny typ av fartyg på grund i 2015. De 1.040-fot långa Nimitz klassificerar hangarfartyg är de största krigsfartyg i världen.
Jagare

Jagare är multi-mission fartyg som kan fungera självständigt eller som del av en transportör expeditions strejk grupp. Fartygen är konstruerade för offensiva och defensiva anti-flygplan, anti-ubåt och anti-yta fartyg kapacitet. Fartygets precision vapensystem har guidade Tomahawk och Sea Sparrow missiler, vertikala missiler lansering och MK-46 torpeder. Arleigh-Burke klass jagare drivs av fyra gasturbiner som genererar 100.000 hästkrafter. Fartygen bär två attackhelikoptrar utrustade med Hellfire och Penguin missiler.
Amfibiefordon

US Navy av 2011 sysselsätter amfibiefordon i strand överfall och för snabb förflyttning av soldater och last från fartyg till fartyg eller fartyg till land. Amfibieattack fartyg är den största av de slag, ofta liknar miniatyr hangarfartyg. Den krigföring fartygets flyg däck stöder Jets harhundhoppet och 30 eller fler attackhelikoptrar. Personal-bär amfibiska landstigningsfartyg kan flytta hela bataljoner av strid-redo män från fartygsdäck till stränder snabbt och effektivt.
Cruisers

kryssaren är en typ av multi -mission marinshipen avsedd att engagera flera mål samtidigt. De stridskyttlar beroende styrda missiler för att skydda och stödja deras bärare eller amfibiska stridsgrupp. De agila fartyg eskortera också oljetankfartyg eller Supply Ships. Tomahawk kryssningsmissiler ger långa kapacitet räckvidd strejk. Ticonderoga Class Cruisers är 567 meter lång, förskjuta 9600 ton och kan uppnå hastigheter på 34,5 miles per timme. Ballistiska missilförsvar system installerade på vissa Aegis cruisers.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104436.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.