Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Boston Whaler Specifikationer

Boston Whaler har tillverkat fritidsbåtar i mer än ett halvt sekel. Tillverkade av skum-core glasfiberskrov är alla Boston Whalers drivs av Mercury utombordare och tillverkas för närvarande i Lindome, Florida. På grund av polyuretanskum sammansättning, Boston Whalers anses vara osänkbar. De har varit flytande i demonstrationer efter att ha skurits helt i halva och fulla med kulspruta eld. Som av april 2011 Boston Whaler båtar finns i sex serier av modeller. 110 Tender

110 Tender är en post-nivå, fyra personer Whaler lämplig för fiske och utflykter familj eller som ett anbud till en större båt. Den levereras med oarlocks och två glasfiber odelade säten. En rorkult-styrda 15 ML Mercury motor med en aluminium propeller är valfritt. Den 110 Tender är 11 fot, 4 inches i längd med 5 fot, 6 inches bred. Addera Sportbåt Series

Sportbåt serien drivs med en enda fyrtakts Mercury motor börjar med en 25-hästkrafter modell. Styrningen utförs från en mittkonsol. Rostfria golvräcken är standard och modeller Sportstolar fyra på glasfiber säten. Den Sportbåt serien är lämplig för vattensporter, fiske och andra fritidsaktiviteter. Dess dimensioner är 11 fot, 4 inches i längd med 5 fot, 6 inches bred. De 130, 150 och 170 Super Sport varianter erbjuder mer kraftfulla Mercury-motorer på upp till 60 hästkrafter och större skrov för mer kapacitet och sittplatser. Standard funktioner inkluderar styrning mittkonsolen och rostfri båge och skenor däck. En mängd färgglada skrov wraps är tillgängliga för att anpassa färgschemat.
Montauk Series

Montauk-serien omfattar modeller 150, 170 och 190. Dessa är grundgående kryssare byggda främst för stabilitet. Effektområdet från 60 hästkrafter till 115 motorer hästkrafter Mercury. Inredning sittplatser i 150 är sex, de 170 platserna sju och de 190 platser åtta. Montauks erbjuder 360-graders fishability, vändbara säten pilot och en glasfiber badbrygga. Den dimensioner, från 150 till 15 fot, 5 inches total längd och 6 fot, 6 tum bredd till 190 med en 19-fots skrov och 8-fots bredd.
Dauntless Series

Dauntless modeller är byggda för hastighet. Från Mercury Verado 150 i Dauntless 180 genom Dauntless 230 s 225 hästkrafter kraftverk, dessa båtar är lämpliga för vattensporter såsom skidåkning och wakeboard. De är också rikligt utrustade med alla beslag för fiske, såsom stav rack och innehavare, en trolling motor mount och en full bredd akterut gjutning däck. Hydraulisk styrning ger snap och manövrerbarhet för hantering vid alla hastigheter. Kapaciteten sträcker sig upp till nio personer.
Outrage Series

åtta modeller i Outrage serien representerar Boston Whaler offshore fiskeflotta. Med ett V-skrov posten design och stora bränsletankar, dessa båtar är lämpliga för oceangående användning. De varierar i total längd 18-37 fot med makt börjar på 150 hästkrafter och ökar till de större dubbla motorer Outrage modeller. Sittbrunnar är konfigurerade för montering av navigation och kommunikationsutrustning. Den Outrage 220 modeller och uppåt har omslag hardtop cockpit och vindrutor. Sittplatser varierar från åtta i de 190 till 14 370.
Conquest serien

Boston Whaler Conquest modellerna är big-vatten cabin båtar från 25-fotare upp till en total längd på 35 meter, 11 inches. Duell Mercury-motorer på Conquest Modell 255 och större ger effekt upp till 600 hästkrafter. Stugan har ett nöjescentrum, fulla övernattningsmöjligheter, ett huvud med varmt och kallt vatten och ett kök. En främre kaj erbjuder ytterligare sova arrangemang. Bränsletankar på upp till 421 liter möjliggör långväga cruising. Kapacitet för 245 är 12 och ökar till 14 personer i 345.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104408.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.