Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man reparerar en Pin Hole in glasfiberbåtar

Glasfiber båtar är ofta skadade av saker du inte kan se. Ibland ytan av glasfiber båt bubblor och blåsor. När detta blister dyker, ungefär som en blåsa på handen, orsakar det ett pinnhål i båtens yta. Dessa porer är fula i stora eller små antal. Lyckligtvis tar bort en enkel reparation metod dem helt. Det tar lite skicklighet och kunskap om gelbeläggningar att få jobbet gjort rätt. Däremot kan vem som helst med grundläggande hantlangare färdigheter reparera ett pinnhål. Saker du behöver
Slippapper, grovlek 200
slipblock
Gel coat reparationssats
Plastic Film Sand papper, 400 grit
Visa fler instruktioner

1

Leta stiftet hålet i skrovet och avgöra om det finns ytterligare småhål som omger den. Reparera hela området, om så krävs, för att göra jobbet snabbare.
2

Sand stiftet hålet noggrant med 200 sandpapper på en plan, hård slipkloss. Ta ut gelcoat och färg under den. Gör inte sand under lacken. Bara sand området ner tillräckligt långt för att ta bort hela stiftet hålet.
3

Blanda härdare med en gelcoat spackel följ noga instruktionerna. Blandningsförhållanden varierar och torktid skiljer under olika atmosfäriska förhållanden. Så ägna stor uppmärksamhet åt den härdare som du blandar.
4

Skrapa pastan över slipade området med en skrapa för att lägga fyll till området. Avlägsna överflödigt pastan med kanten av skrapan. Rita den över pastan i en rörelse.
5

Täck plåstret med ett lager av film. Detta finns i reparations gelcoat kit. Vilken som helst typ av film kommer att fungera, även plastpåsar. Låt plåstret torka i 24 timmar tills hårt.
6

Slipa reparationen att ta bort ojämnheter och rynkor i gelcoat. Använd 200 papper grus sand på en plan slipkloss. Använd sedan en tändare 400 papper grus sand och våt sand ytan tills du har målgång du önskar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103622.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.