Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Wrightsville Beach, North Carolina Marinas

Placerad i sydöstra delen av North Carolina, är Wrightsville Beach ligger på stranden av Atlanten på Intracoastal vattenvägar. Området är hem till Wrightsville Beach vindbryggan och är lätt att nå med båt. Båt resenärerna hittar marinor finns i Wrightsville Beach för både övergående och bestående dockning. Wrightsville Beach Marina och Yacht Club

Wrightsville Beach Marina och Yacht Club ligger på den östra stranden av Intracoastal vattenvägar i en no-wake zonen. Docks på denna marina genomsnitt över 15 meter vid medelvattenstånd lågvatten. Övergående bryggor finns för båtar som kommer att dockas tillfälligt, vecka, dag och månad glider erbjuds för tillfällig dockning. Bekvämligheter på marinan inkluderar gratis höghastighetsinternet tillgång, flytande bryggor, elektriska hook-ups, gratis vatten, gratis kabel-TV och privat, luftkonditionerade enheter duscha. Den Wrightsville Beach Marina har även kostnadsfria pump-out anläggningar. För dem som är intresserade i en permanent plats att docka, erbjuder Wrightsville Yacht Club glider för köpet. Yacht Club är hem till Bluewater Waterfront Grill, ett klubbhus och en utomhuspool.

Wrightsville Beach Marina och Yacht Club &

6 Marina Street

Wrightsville Beach, North Carolina 28480

910-256-6666

wrightsvillebeachmarina.com
Seapath Yacht Club

Placerad nära både Intracoastal vattenvägar och Masonboro Inlet, erbjuder Seapath Yacht Club övergående DOCKNINGSAVGIFT och permanenta alternativ ägande. Seapath ståtar med över 190 underklänningar och mer än 600 meter av dockning utrymme, så att båten storlekar upp till 150 meter med en åtta fot utkast till dockan. Beläget i en väl skyddad no-wake zon, denna marina faciliteter inkluderar tvättmöjligheter, gratis courtesy bilanvändning, duschar, pump-out service och enkel tillgång till marina leveranser. Den Seapath Yacht Club är bekvämt att restauranger, ett postkontor och en offentlig park. Halkar på denna yacht club är alla privatägda, men kan vara tillgängliga för köp ibland. Medlemsförmåner inkluderar tillgång till Seapath klubbhuset och tillhörande sociala händelser.

Seapath Yacht Club &

330 Causeway Drive

Wrightsville Beach, North Carolina 28480

910 -256-3747

seapathmarina.com
The Dockside Restaurang och Marina

Ligger på västra sidan av Intracoastal vattenvägar i en no-wake zon, Dockside Restaurant and Marina har 180 meter av övergående DOCKNINGSAVGIFT utrymme. Docks vid småbåtshamnen genomsnitt en 15 fots djup vid medelvattenstånd lågvatten. Den Dockside erbjuder sådana bekvämligheter som gratis Wifi och tillgång till Internet, tillgång till is och marin utrustning, dricksvatten, både bensin och diesel bränslepumpar. Denna marina är intill en fullservice restaurang som erbjuder dockning tjänster till kunderna. Dessutom är det Dockside Marina bekvämt beläget inom gångavstånd från områdets hotell, livsmedelsbutiker och mattor tvätt.

Dockside Restaurang och Marina

1306 Airlie Road

Wrightsville Beach , North Carolina 28403

910-256-3579

thedockside.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103673.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.