Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Båt Hull Rengöring Verktyg

En ren skrovet är en snabb skrov. Det är vad båtfolk, fiskare och dykare kommer att berätta. Det börjar med alger. Sedan andra saker börjar att bygga på alger stiftelse, inklusive skaldjur och i saltvatten, havstulpaner. Alla dessa ansamlingar ändrar ytan av skrovet, under vattenlinjen på båten, och skapar friktion. De också långsamt skada skrovet. Lyckligtvis verktygen för att rengöra din skrov är enkla att använda och billiga. Underwater Cleaning

Underwater städning utförs av en erfaren dykare. Underwater städare använder roterande elektriska städare med mjuka kuddar att ta bort mjuka ansamlingar som alger och omogna havstulpaner eller skaldjur. För hårdare material, de använder handen skrapor och skrubba kuddar som du använder i köket. Plast vindrutan skrapor används ofta tillsammans med milt slipande syntetiska scratch pads.
Syrabadet

att rengöra skrovet när båten ur vattnet, din första verktyg är en hink, en slang med ett munstycke och 8 procent muriatic (saltsyra) syra. Sätt på dig skyddsglasögon, dina gamla arbetskläder och armbåge längd gummihandskar. Blanda den sura hälften och hälften med vatten, sedan väta skrovet med slangen. Häll lösningen över skrovet och låt det sitta i 10 minuter. Det kommer att fräsa och bubbla. Skölj rent med slangen och upprepa tills det mesta av resterna löses. Sedan kan du bryta ut skrapan och kuddar scratch för de svåraste ansamlingar.
Power Wash

Den andra stora verktyg för rengöring av skrov av Gamen båtar är en högtryckstvätt. Det behöver inte djupt rengöra algerna som saltsyra, men det är snabbt och undviker fara för kontakt med saltsyra. Final skrubbning sker med en mjuk nylon trasa.
Verktyg inte använda

Tools inte använda på båtbottnar inkluderar metall skrapor, sandpapper eller något annat som kommer att mala måla partiklarna från. Många båtbotten är målade med båtbottenfärger, målarfärger behandlas för att bromsa biologiska skrov ansamlingar. Antifoulingmedel är giftiga och ska aldrig slipas under vattnet. Dessutom, om du skrubba antinedsmutsningsmedel färgen ner, förlorar det sin antibiologic verkan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103938.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.