Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man tar bort färg från ett glasfiberskrov

Ett skrov är ramen eller kropp på ett fartyg. Det är allmänt konstruerad av glasfiber på grund av sin låga vikt, hållbarhet och relativt låga underhållsbehov. Glasfiber är vattenavvisande och kan lätt behandlas med färg och lack. Ta bort färg från en glasfiber skrov kräver korrekt lösningsmedel, en strippa kemisk färg som löser upp målgång. Lösningsmedlet kombinerat med rätt verktyg kommer att återställa skrovet till sitt ursprungliga skick. Saker du behöver
Respirator
Gummihandskar
Färgborttagningsmedel
Applicator
SPACKEL Skursvamp
denaturerad alkohol
Rag
Visa mer Instruktioner
1

Sätt på en respirator och lösningsmedel-handskar innan färgborttagningsmedlet. Alla effektiva varianter av denna kemiska förening är åtminstone semi-giftigt och är farlig vid inandning i överskott.
2

Förbered färgborttagningsmedel enligt instruktionerna på produktens etikett. Du kan behöva tillämpa den på skrovet med en trasa, pensel eller roller. Följ tillverkarens rekommendation. Börja med ett hanterbart område av glasfiber ytan, låt sedan strippa stå för högst två till tre minuter.
3

försiktigt skrapa färg från skrovet med en spackel omedelbart efter att den kemiska stripper har upplösts pälsen. Annars kan lösningsmedlet äta in i glasfiber om sedimentera för länge.
4

Tillämpa den kemiska strippa tills all färg har rent skrapats från skrovet. Doppa en skurkudde i denaturerad alkohol och gnugga glasfiber för att neutralisera eventuell kvarvarande strippa.
5

Torka skrovet med en ren trasa tills trasan lossnar rent. Låt glasfiber ytan torka i minst två timmar innan du förbereder den för en ny finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103561.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.