Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Greenline bränsleslangen Specifikationer

gröna linjen slangar och kopplingar Ltd är en kanadensisk tillverkare som producerar ett komplett sortiment av marina slangar för att transportera allt från motorns kylvätska till slagvatten. Företaget levererar tre olika bränsleledningar, vart finns i en mängd olika dimensioner. Grön Lines bränsleslangar kan köpas i standardlängder eller foten. Typ A1 Fuel Feed Hose

Typ A1 bränsle matarslang är speciellt utformad för slang löper från bränsletanken till motorn. Gröna linjen producerar det med inre diameter på mellan 1/4 tum och 5/8 tum. Den levereras antingen i en låda innehållande 50 meter av slangen, eller på en rulle innehållande 250 fötter. A1 specificering innebär slangen uppfyller prestandakraven specifikationerna för ett United States Coast Guard (USCG) Typ A1 slang, som genomsyrar det 100 gram eller mindre bränsle per kvadratmeter invändig yta under loppet av 25 timmar. Dessutom måste slangen motstå en 628 grad C låga under 2 1/2 minuter. Den är tillverkad i nitrilgummi förstärkt med syntetiskt garn.
Type A2 Hardwall Fuel Fyll Hose

A2 hardwall bränsle fyllning Slangen är konstruerad för att köras från båtens gasporten till dess bränsletank. Gröna linjen producerar denna slang med inre diameter av 1/2 tum till 2 1/2 inches, och säljer den i 12,5-eller 50-fots standardlängder. Den USCG Typ A2 beteckning innebär slangen kan tränga upp till 300 gram av bränsle per kvadratmeter invändig slang yta över 24 timmar. En typ A2 slang måste passera samma brandprovning som en A1 slang. Slangen är tillverkad av nitril /PVC-blandning gummi, förstärkt med två lager av syntetmaterial och stål helix tråd.
Type A2 Softwall Fuel Fyll Hose

Softwall bränsle fylla slangen inte är metalliskt förstärks, vilket möjliggör större flexibilitet, och är utformad för port-till-tank körningar som måste flöda runt hinder. Den uppfyller samma permeabilitet och låga standarder motstånd som A2 hardwall bränsletillförseln slang. Gröna linjen producerar det med inre diameter från 1 1/4 tum till 2 3/8 tum, i både 12,5-och 20-fots standardlängder. Den är tillverkad av nitril /PVC-blandningen gummi och är förstärkt med två lager av syntetmaterial.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103364.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.