Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

DIY: Kanot Motor Mount

Om du planerar för en lång kanottur, kanske du vill överväga att montera en liten motor till din kanot. Små motorer är fördelaktigt om du är paddling ensam och trött, eller om du behöver öka din hastighet för att slå en storm eller resa genom grov vatten. För att installera en motor på kanot, måste du först göra en kanot motorfäste att fästa den. Saker du behöver
Saw
2-by-4-fot ombord
Måttband Flighter Long gängade skruvar och bultar
Utombordsmotor
Pencil
Visa mer Instruktioner
1

Skär en bit av 2-by-4 ombord som är tillräckligt lång för att passa, precis bakom baksätet, över hamnen relingen och sträcker sig för att passa styrbords reling med en extra fot som sträcker sig över sidan av kanoten.
2

Cut hack i styrelsen med en såg så att det kommer att passa väl in på båtens reling. Skårorna bör vara ca en tum djup, och bredden bör vara samma som bredden av relingen. När skårorna skärs, montera brädan på kanoten. Om du vill använda din högra hand på motorgreppet, förlänga extra fot ombord över babordssidan. Om du vill använda din vänstra hand, förlänga den över styrbordssidan.
3

Klipp två små träklossar från resterna av 2 från 4 fot ombord för att blockera upp brädan du bara monterad. De bör vara cirka 4 inches i längd.
4

Borra två hål i varje block. Position ett kvarter nedanför varje ände av styrelsen och under relingen. Kör en penna genom varje hål tills den vidrör styrelsen och göra en markering för skruvarna som ska fästa blocken på undersidan av din motor mount styrelse.
5

Borra hål i motorfästet ombord era platser. Linje upp hålen i block med hål i kortet. Sätt gängade skruvar i hålen. Du behöver skruvar som är tillräckligt långa för att gå igenom den monterade ombord och blocket.
6

Lägg de två skruvarna upp genom de borrade hålen på vardera ände och fäst brickorna på toppen. Styrelsen är nu blockerad på varje ände under relingen.
7

Montera din utombordsmotor på sidan av båten där du har placerat den extra fot ombord.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103376.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.