Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Båt säkerhetskrav i South Australia

Båtliv och säkerhetskrav i South Australia bero på det område av segel och vilken typ av segling att göra. Förordningarna omfattar segling i skyddade vatten, i semi-skyddade vatten och i oskyddade vatten. Båtliv förordningar i South Australia också omfatta hastighetsbegränsningar och säkerhetsutrustning. Att segla säkert är båtägare rekommenderas att lära sig och följa dessa regler. Segling i skyddade vatten och semi-skyddade vatten

För individer seglar i skyddade vatten, är det viktigt att varje person ombord har en PFD eller flytväst. Båten skall ha en manuell länspump eller en linje-anslutna hink. För motordrivna båtar, är den skyldig att ha minst en brandsläckare. Som en allmän regel bör alla segelbåtar har även andra medel för framdrivning. Till exempel, ett extra par åror eller paddlar shoul vara d lagras. Ett ankare med kabel rekommenderas även för alla segelbåtar. Samma regler gäller för segling i semi-skyddade vatten, även om det är en extra krav för båtar i denna typ av vatten för att ta med en lykta eller en vattentät ficklampa.
Segling i oskyddade vatten

Bortsett från flytväst, hink linje, ankare, lykta och brandkrav brandsläckare, folk seglar i oskyddade vatten måste uppfylla ytterligare krav. Alla båtar som seglar i denna del av vattnet bör ha en tvåvägskommunikation ombord marin radio. Båtar bör också ha två röksignaler och två bloss. För nödsituationer, bör fyra liter färskvatten vara ombord. För riktig segling och säker väg, är det viktigt att båtarna förses med en dämpad flytande kompass.
Hastighetsgränser

Syftet med restriktionerna hastighetsgräns på Södra australiska vatten är att hindra båtar från att skada andra fartyg seglar. I South Australia, är en fyra-knut hastighetsbegränsning införts för all personlig farkoster. Samma hastighet begränsning tillämpas om människor är dykning eller simning inom 50 meter eller när båtar "parkerade" inom 30 meter. Ferries passage inom 100 meter begränsar också båtens fart till fyra knop. En 10-knop hastighetsbegränsning, å andra sidan, åläggs alla icke-personliga vattenskotrar. På samma sätt kan fartyg köra denna hastighet endast om en licensierad "förare" är ombord. Olicensierade individer kan också köra i samma takt under handledning av certifierad personal. Individer som vill segla i denna hastighet ska erhålla godkännande från Department of Transport, energi och infrastruktur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103647.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.