Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Båt Marina Safety Inspection Checklist

Båt marinor tillåter yacht och båt ägare att docka sina fartyg året runt, i de flesta lägen. Besökare till marinan även kan hyra båtar för rekreation. Dock måste båt säkerhetsföreskrifter följas före och efter det att fartyget sätter segel. Dessa regler bidrar till att hålla passagerare och besättningsmedlemmar kassaskåp. Registrering

Registrering och regler dokumentation måste följas för båtar att passera en småbåtshamn säkerhetskontroll. Båda dokumenten måste finnas ombord på båten och visas korrekt, enligt National Vessel Examiner. Dokumentation siffror bör märkas permanent på insidan av båten. Den dokumenterade båtens namn och tillkalla port ska visas på utsidan, i skrivelser mindre än fyra inches i höjd. Båtens registreringsnummer också bör knytas till varje sida av den främre halvan av båten. Registreringsnumret måste vara slätt, vertikal, blockera bokstäver, inte mindre än tre inches i höjd. Färgen på texten ska också kontrastera med färgen på båten. Statlig skatt klistermärken ska placeras enligt individuell statlig politik.
Flytvästar

flythjälpmedel eller flytvästar måste passera en US Coast Guard inspektion. Flytvästar ska vara i brukbart skick och av lämplig storlek för varje person på båten, enligt National Vessel Examiner. Varje barn ombord på båten bör ha korrekt avpassat flytväst. De säkerhetsanordningar som krävs för att vara "omedelbart tillgängliga." De kan inte ställas undan eller i obruten förpackning.
Nödsignaler

Fritidsbåtar över 16 meter är skyldiga att bära belysning nödsignal. Nödsignaler skilja mellan dag och natt användning. Godtagbara signaler för dagen är speglar, röda eller orange flaggor och handsignaler. Däremot kan night nödsignaler bestå av strobe lampor, lyktor eller ficklampor.
Brandsläckare

Brandsläckare krävs på båtar och måste vara lätt tillgänglig. Båtar med inombordsmotorer och slutna utrymmen som lagrar bränsletankar måste ha en brandsläckare ombord. Denna regel gäller även för båtar med en sluten livsrum och en permanent installerad bränsletank. Dessa brandsläckare förordningar måste uppfyllas för dockning båtar i marinan, och för att färdas på vattnet.
Anchor

BoatingSafety.com stater som ankare är en del av ett båtens säkerhet checklista. Ankaret bör utformas specifikt för den typ av botten på båten. Även små båtar bör ha ett ankare med en belagd kedja. Kedjan ska bojor till ankaret. Dock kommer en linje som är för tung för båten få den att förlora elasticitet. Rätt Ankaret ska absorbera stötar när den tappas i vattnet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103785.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.