Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man installerar en Dodge Durango Spark Plug Wire

Byta tändkablarna på Dodge Durango kommer att förbättra motorns prestanda och bränsleekonomi. Tändstiftet ledningar bär den elektriska kraften som behövs för att avfyra tändstift från distributören. Om tändkablarna är defekt, kommer motorn går ojämnt, stall eller starta hårt. Byt trådarna med en högkvalitativ uppsättning kablar från någon Biltema eller Dodge återförsäljare. Saker du behöver
Wrench in
tändkabeln satt
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den negativa batterikabeln på batteriet och ta bort bulten med en skiftnyckel. Lossa batterikabeln från batteriet och isolera kabeln från batteriet.
2

Välj den första tändkabeln och ta tag i boot tändkabeln. Vrid boot fram och tillbaka när du drar kabeln från tändstiftet. Spåra tillbaka kabeln till den motsatta änden av tråden och ta bort den från fördelarlocket.
3

Matcha tändkabeln du bort från lastbilen till de i den nya tråden set och hitta en som är lika långa. Anslut utgången fördelarlocket av tråden på fördelarlocket terminalen.
4

Dra den nya tändkabeln till tändstiftet efter den väg som den gamla kabeln används. Skjut kabeln boot på tändstiftet tills den snäpps fast på toppen av tändstiftet.
5

Flytta till nästa tändkabeln och upprepa processen, ta bort och ersätta en tändkabeln vid en tidpunkt tills de har alla ersatts. Anslut den negativa batterikabeln till batteriets minuspol och dra åt bulten med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102404.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.