Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur du ändrar pluggar i en Nissan Pathfinder

Byta tändstift i din Nissan Pathfinder kommer att förbättra prestanda och bränsleeffektivitet motorn. Förutom att ge en starkare gnista för att bränna bränsle och luftblandningen i cylindrarna, kommer nya tändstift förbättrar start och tomgång och hjälpa motorn köra mer rent. Tändstift finns i många olika stilar och typer, och medan det finns rekommenderade pluggar för din Pathfinder, finns prestanda alternativ om du vill ha dem. Kontrollera med en jurist på något Biltema för hjälp att välja rätt pluggar för din körstil. Saker du behöver
Tändstiftshylsa
Hylsnyckelsats w /spärr
Wobble extensions (olika längder) katalog antikärvningsmedel
dielektriskt fett
Visa fler instruktioner

1

Bestäm vilka tändstift du vill börja med och ta bort tändhatten från tändstiftet från det. Ta inte mer än en plugg eller känga åt gången, eller så kan du blanda upp tändföljd, vilket gör att lastbilen att köra dåligt eller inte alls.
2

Ta bort tändstiftet från cylindern huvudet med ett tändstift socket, förlängning och spärr. Vrid den moturs tills den är fri från huvudet och lyft ut det. Addera 3

Stryk på tätningsmassa på nytt tändstift med en liten mängd antikärvningsmedel och sätt in den i topplocket. Dra ur kontakten med din tändstiftshylsor, Ratchet och förlängningen tills den är ordentligt. Var noga med att inte bryta porslinet då installera den nya kontakten.
4

Applicera en liten mängd dielektriskt fett på insidan av tändstiftshatten och installera boot på den nya kontakten. Tryck boot ordentligt och se till att den snäpper fast på pluggen.
5

Flytta till nästa plugg i rad och upprepa proceduren. Fortsätt en plugg i taget tills du har ändrat alla pluggar. Starta motorn och provkör det att vara säker på att du har alla cylindrar bränning och lastbilen går smidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102263.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.