Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man ändrar Pluggar på en 2000 Buick Regal

tändstiften i din Buick Regal kommer så småningom att gå ut, och när de börjar bära ner, kommer du att börja märka prestandaproblem med din motor. Vanligtvis kommer ersätta pluggarna öka gas körsträcka och minska utsläppen, vilket gör det till en win-win situation. Även om vissa av de pluggar kan vara svåra att komma åt, ersätta dem en i taget är lätt att göra om du tar det en cylinder i taget. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och kardanknut
Tändstiftshylsa
Byte tändstift
Tändstift bladmått
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven och leta reda på tändkablarna. Det finns tre på varje sida av V-6 motor, och man kan hitta dem genom att leta efter tändstift kablar som leder in i motorn runt grenröret. Ta bort en av tändkablarna genom att hålla i själva basen av tändkabeln och vrida det ut medan du drar.
2

Ta bort tändstiftet ur motorn med ratchet, förlängning och gnista plug socket. Beroende på vilket tändstift du försöker att ta bort, kan du behöva använda kardanknut mellan förlängningen och tändstiftet uttaget.
3

Använd tändstift bladmått till gap tändstiftet till de specifikationer som anges i bruksanvisningen. Sedan installera plugin i motorn med ratchet, förlängning, Tändstiftshylsa och, om nödvändigt, kardanknuten.
4

Skjut tändkabeln till tändstiftet. Det bör göra ett knäppande ljud när den klickar på plats, som betyder att plug och tändkabeln är anslutna.
5

Fortsätta ta bort och ersätta tändstift, arbetar en plugin i taget för att hålla saker enkla, och så ingenting blir förvirrad eller korsade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102329.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.