Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man blir en Mastercraft däckhandlare

Mastercraft Tire tillverkar personbilar, lätta lastbilar, sport utility fordon, eller medeltunga lastbilar och kommersiella radialdäck. Företaget har varit i branschen sedan 1909. Därför kan bli en återförsäljare med ett väletablerat företag erbjuder de fördelar som förknippas med produkten och namn erkännande. Dessutom erbjuder Mastercraft Tire utbildning om de produkter som finns för att hjälpa ditt företag att lyckas när du är antagen som en återförsäljare. Saker du behöver
Mastercraft Däck ansökan
Business licens
Skatt identifikationsnummer
W-9
Visa fler instruktioner
1

Använd formuläret att kontakta Mastercraft Tire ligger på sin webbplats på Internet finns i referens sektionen Detta är den metod som företaget föredrar du använda kontakta den.
2

Komplett erforderlig information, såsom namn, adress och e-postadress . I "Frågor /kommentarer" avsnittet, typ: "Ha en återförsäljare representant kontakta mig så snart som möjligt om en möjlighet att bli återförsäljare med ditt företag." Pick "Återförsäljare" från rullgardinsmenyn och skicka din förfrågan.
3

Förbered för ett samtal från en Mastercraft däckhandlare representant för ditt område. Samla ditt företag licens och skatt identifikationsnummer för referens.
4

Svara på frågorna från företrädaren, till exempel hur länge har du ägt ett företag, där det ligger och vilka andra typer av däck du sälja. Därefter skickar han dig en ansökan via e-post eller vanlig post för att sälja Mastercraft Däck.
5

Slutför Mastercraft återförsäljare programmet. Ge din personliga information, företagsinformation och en ifylld W-9, förse bolaget med din skatteinformation.
6

Mail din ansökan, en kopia av verksamhetstillstånd och avslutade W-9 blankett till:.

Företags och Tire Headquarters

701 Lima Ave

Findlay, OH 45840

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101453.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.