Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck på en Toyota Camry

En samvetsgrann Toyota Camry föraren bör kontrollera nivån på däckpumpning varje månad. Att se till att däcken på din medelstor bil är fyllda till rätt tryck kan förbättra hanteringen och öka körsträcka du får ut av varje tank du köper. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilka däck mätare är rätt för dig. Du kan köpa en vanlig penna eller pinne mätare, en som lyser för att kontrollera trycket på natten eller en lufttrycksmätare som talar avläsningarna till dig.
2

lära sig hur fungerar lufttrycksmätare. De vanliga penna eller stick däck mätare fungerar genom att du placerar lufttrycksmätare på spindelventil för varje däck. Käppen dyker sedan ut med motsvarande tryckavläsningen. En mätklockan fungerar på ungefär samma sätt. Du placerar huvudet mätklocka på ventilspindeln, och trycket gör att ratten att snurra ge dig rätt behandling. En digital eller prata däck mätare kräver att du placera huvudet på ventilspindeln. Du ser då på mätaren för en digital display av trycket, eller lyssna på digital prata mätaren att du läst trycket värdet.
3

Vänta tills däcken är kalla. Utför testet på morgonen eller innan du kör någonstans. Friktion från bilkörning ökar lufttrycket inuti däcket, och det kan skeva resultat.
4

bort skruvlocket från ventilskaftet av dina däck. Dessa kan gå vilse mycket lätt, så se till att hålla den på en säker plats. Chefen för lufttrycksmätare på däckventiler för din Camry
5

Place. Vänta ett ögonblick medan mätaren läser ditt tryck, så kolla din press värdet på mätaren.
6

Försäkra din Däcket fylls till rätt tryck. Toyota rekommenderar att däcken på Camry fyllas till 26-36 psi tryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100885.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.