Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man släpper Spare på en 2005 Ford Escape

Den 2005 Ford Escape reservhjul är monterat under den bakre lastutrymmet framför den bakre stötfångaren. Detta är en gemensam lagringsplats för reservdäck på lastbilar och stadsjeepar. En kvarhållande tråd och en metallaxel hålla däcket på plats. För att frigöra Escape reservdäcket, måste du använda fordonets fabriken utrustade jack verktyg. Om din Escape inte har dessa verktyg, måste du kontakta en auktoriserad Ford-återförsäljare. Instruktionsboken rekommenderar mot att använda en vanlig hylsnyckel för att komma åt bilens reservhjul. Saker du behöver
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Dra upp 2005 Escape nödbroms spak för säkerhet. Öppna SUV bakre luckan. Ta bort alla objekt från lastgolvet.
2

tag i bakre kanten av lasten golvmattan. Dra upp den för att komma åt kartonglocket under den. Lyft kartong täcka upp. Bakom den hittar du ett litet fack med domkraft och reservdelar verktyg däck. Addera 3

unbuckle remmen att frigöra domkraft och verktyg. Lyft rörtång ur facket. Den rörtång är L-formad och är vad du använder för att frigöra reservhjulet.
4

Inspektera området på höger sida av Escape bakre stötfångaren. Du kommer att se ett hål. Stick in handtaget slutet av rörtång ordentligt i hålet.
5

Vrid rörtång moturs. När du gör det, kommer du att märka att den outnyttjade börjar sänka sig. Sluta vrida när nyckeln inte längre vänder. Detta kommer att ske några varv efter de reservdelar vidrör marken och ger dig lite slack i hållaren kabeln.
6

Scoot reservdäcket ut från undersidan av Escape. Lyft ena sidan av det upp delvis. På andra sidan ser du en metall skaft. Vrid axeln i sidled och skjut den genom centrum av reservdäcket s fälg. Den reservdäck är nu fri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101630.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.