Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur får man ett reservdäck ner på en Chevrolet Express Van

Chevrolet Express använder en smart inställning som maximerar utrymmet att lagra van s reservdäcket. Istället för att lagra däcket i lastutrymmet, vilket skulle minska lastutrymme, lagrar Chevrolet det under fordonet. Komma här däcket kan verka svårt, men det är inte. Processen är egentligen enkel, tack vare en dual-use verktyg set medföljer Chevrolet Express. Saker du behöver
Chevrolet Express van tog in
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakdörren på Express van. Titta på passagerarsidan bakre hörnet av bagageutrymmet. Du kommer att se verktygssats. Vrid vingmuttern moturs med handen för att lossa verktyget set. Om din Express är den 15-passagerare modell (de flesta är inte), är verktyget set under baksätet.
2

Avlägsna rörtång och de två lika långa stavar från verktygssats . Du kommer att lämna efter sig en tunnare stång, domkraften och domkraften handtaget.
3

Anslut de två lika långa stavar tillsammans för att göra en lång stång. Ändarna har beslag som tillåter dem att ansluta. Anslut vardera änden av din långa staven till den lilla porten på sidan av klacken skiftnyckel. Slutresultatet bör se ut som bokstaven "L"
4

Leta hisschaktet hålet på passagerarsidan av den bakre stötfångaren. För in den långa staven änden av verktyget i detta hål. Du kommer att gripa rörtång änden av verktyget.
5

Vrid verktyget motsols. När du slår, kommer du att märka att reservdäcket börjar sänka från under fordonet. Det kommer att vara synlig direkt under den bakre stötfångaren. Fortsätt att sänka tills reservdäcket vidrör marken och kabeln är tillräckligt lång för dig att dra ut det underifrån van.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101474.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.