Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur bli av Vita Brev om Tires

Även om vissa människor som däcken på sina bilar för att ha vita bokstäver eftersom den uppmärksammar och ger en blick racerbil, andra bilägare hitta bokstäverna irriterande. För den senare gruppen är det viktigt att komma ihåg bokstäver är en del av däcket, så du kan inte säkert ta bort det. Med detta i åtanke, är det enda säkra lösningen för att ta flera steg för att dölja bokstäver från vyn. Saker du behöver
Däck måla
Däck svart
magisk markör
skor färgämne
Visa fler instruktioner
1

Täck de vita bokstäverna på din däck med färger som är särskilt utformade för att förbättra bokstäver på däck. Dessa färger kommer i en mängd olika färger. Du kan måla vita bokstäver svarta för att matcha färgen på dina däck.
2

Ta dina däck till en däck butik, och be dem att vända däcket så att sidan av däcket med bokstäver är vänd insidan när den är monterad på hjulet, vilket tekniskt sett inte bort bokstäver, men det döljer det från vyn.
3

Dölj bokstäverna med en produkt som heter däck svart, som vänder vita bokstäver svart och varar en lång tid vid normal användning.
4

dölja bokstäver med svart sko färgämne eller en svart markering, som inte kommer att täcka däcken för länge, men de kommer att erbjuda en tillfällig lösning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101297.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.