Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Tips om hur du ändrar din egen Vinterdäck

Vinterdäck, även kallad vinterdäck, är bildäck gjorda med speciella köldtålig gummiblandningar och mönster slitbanan som kommer att möjliggöra för extra dragkraft, bättre hantering och starkare inbromsning. Ändra dig bilens däck kan verka som en svår uppgift i början, men om du håller några användbara tips i åtanke processen för att ändra dem på egen hand bör vara relativt smärtfritt. Vinterdäck Fälgar

En av de viktigaste tips att tänka på när du ändra dina vanliga däck för vinterdäck är att ge din vinterdäck egna fälgar. Den främsta anledningen till detta hjälper är att ge din vinterdäck egna fälgar sparar du tid och möda på att balansera hjulen. Dessutom balansera däcken är en svår uppgift som kräver ett verk av en utbildad professionell, så om du bara sätta dina vinterdäck på dina vanliga däck "fälgar, du skulle kunna göra skada på din bil. Det kommer också förhindra att dina sommar fälgar från att ta alltför mycket slitage under vintermånaderna. Addera vinterdäck Fälg Storlek


När du får din nya fälgar, kom ihåg att även om de inte behöver vara identiska med dem i din sommar däck, behöver de vara av samma storlek och har samma bultmönster.
När att handla online

Det är bäst att köpa dina däck en hel del tid innan vintern. När ett stort snöfall kommer, konsumenter brukar rusa butiker för vinterdäck, så du kan spara ytterligare tid och besvär genom att köpa dina däck tidigt.
När man installerar

Den rätta tiden att installera dina vinterdäck kan vara en svår samtal. Det bästa sättet att göra detta beslut är att vänta tills temperaturen är regelbundet runt 50 grader eller mindre. Den bästa tiden att ta bort dem skulle vara ungefär samtidigt som temperaturen är mer än 50 grader.
Ändra alla fyra däcken

Vid installation vinterdäck, är det en god idé att byta ut alla fyra däcken. Detta garanterar att din bil kommer bete sig och reagera på ett helt förutsägbart sätt. När fordonet kan fungera med endast två vinterdäck, änden med vinterdäck och slutet med vanliga däck kunde bete sig på vitt skilda sätt under extrema förhållanden.
Däck föränderlig process

Om du tar alla tidigare tips i beaktande, är den faktiska förändringen av dina däck från sommar till vinter i grunden samma process som att byta ett punkterat däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101701.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.