Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man tar bort färg från Wheels

Målning kan vara en av de snabbaste och enklaste sätten att ändra utseendet på ett objekt, och kan användas för att omvandla eller anpassa bilar och andra hjulburna hantverk, både fullstora och miniatyr. Ett av problemen med färg är att du inte alltid kan kontrollera var den går. Sprutmålning eller användning av en luftpistol kan leda till sprutmålning, medan valsning eller borsta kan resultera i dropp och stänker. Om du oavsiktligen har målat gummihjul, prova ett antal tekniker färgborttagning att återställa gummit till sitt vanliga utseende. Saker du behöver
hushållspapper eller trasor
Water
diskmedel
Skurborste
Lösningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Dab upp så mycket färg som du kan använda pappershanddukar eller trasor. Försök att ta bort en del av färgen innan den torkar, för att göra din flytt uppgifter lättare.
2

Blanda varmt eller hett vatten med diskmedel för att bilda en diskmedel rengöringslösning. Blötlägg en skurborste i denna lösning, och använda den för att skrubba på färgfläckar med rengöringslösning. Denna enkla rengöring metod kommer att ta bort vattenbaserade färger, och vissa tyngre färger som inte har helt torkat.
3

Fukta en pappershandduk eller trasa med tvättsprit, aceton eller lacknafta. Beroende på vilken typ av färg, kommer dessa lösningsmedel har en varierande grad av framgång färgen löses upp.
4

Applicera din valda lösningsmedlet till gummibana, blötläggning färgen-färgade området. Låt lösningen verka i 30 till 45 sekunder, sedan skrubba bort lösningsmedlet och lossade färgen med din skurborste.
5

Tillämpa lösningsmedel, och skrubba tills all färg tas bort. Skölj gummiyta med rent, kallt vatten för att avlägsna rester av lösningsmedel och färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101371.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.