Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man tar bort reservdäcket på en 2000 Mazda MPV

Mazda MPV infördes för 1989 års modell. Den första MPV var en liten bak-hjulsdrivna minibuss. Den MPV hoppade över 1999 års modell och återvände för 2000 helt omgjorda på en front-wheel-drive chassi. Att MPV fortsatte fram till 2006, då den minibuss avbröts. På 2000-2006 MPV-modeller, är den tillfälliga reservhjul monterat under passagerarsidan skjutdörr. Saker du behöver Begagnad Mazda verktygssats (ingår)
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och dra åt parkeringsbromsen. Om du är i en nödsituation, särskilt om du är på sidan av vägen, slå på dina varningsblinkers.
2

Öppna den bakre luckan. Ta bort locket från förvaringsfacket på förarsidan av lastutrymmet. I denna avdelning hittar du din jack och en svart väska som innehåller din verktygslåda. Ta ut verktygssatsen, vilket innehåller rörtång och handtag.
3

Inspektera andra raden golvskiva. Framför andra raden passagerarsätet, hittar du ett litet skruvlock. Twist här skruvlock av för att komma åt reservhjulet-däcket muttern. Skjut det främre passagerarsätet framåt för att ge bättre tillgång till muttern.
4

in rakt verktyget i reserv-däcket muttern. Rada upp den lilla "T" på spetsen med skårorna i reserv-däcket muttern. Fäst mitten av rörtång till toppen av den raka verktyg.
5

Vrid reserv-däcket muttern moturs med rörtång. När du vrider på nyckeln, kommer reservdäcket sänka underifrån centrum kanten av MPV. När reservdäcket är helt sänkt, sluta vrida nyckeln.
6

Push över den lilla spaken säkra kabeln till reservdäcket. Detta frigör reservdäcket från kabeln. Fatta det och dra det mot dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101298.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.