Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Rotera Bias Däck

Bias däck inte längre finns på nya bilar, men kan köpas som reservdäck. De flesta partiskhet däck används på antika eller äldre fordon för att upprätthålla en ursprungliga utseende, men kan också hittas på allmännyttiga släpvagnar. Bias däck roteras inte gillar radialdäck och följer inte samma rotation mönster. Lär dig att rotera partiskhet däck och hålla ditt fordon eller släpvagn säkert på vägen när du använder partiskhet däck. Saker du behöver
Jack
4 pallbockar
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Park på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Ett konkret uppfart är bäst, men hårda marken utan stenar kan fungera. Lossa alla klackarna på varje hjul, bara tillräckligt så att de kan tas bort senare när däcken är av marken. Lossa dem inte helt.
2

Placera en domkraft under bilens ram, nära den främre vänstra däcket. Lyft bilen tills däcket är ungefär fyra inches från marken. Placera en pallbock under ramen och nära däcket. Sänk bilen på domkraften stå och ta bort domkraften.
3

Upprepa denna process runt fordonet tills alla däcken är två eller tre inches från marken. Placera pallbockar under ramen nära varje däck. Domkraften kan hållas under fordonet på varje sida som du arbetar med, men bara som en sekundär säkerhetsåtgärd.
4

bort klackarna från vänster framhjul. Ta av däcket från och föra den till den bakre högra sidan av fordonet. Ta bort den bakre högra däcket från bilen och ersätta det med det däck som du tog bort den främre vänstra. Dra öronen när däcket är på fordonet.
5

Flytta däcket som togs bort av höger bak till höger fram. Ersätt den främre högra däcket med denna från höger bak. Byt ut klackarna och dra åt dem.
6

Ta det däck som ursprungligen var på framsidan höger och placerade den på vänster bak, efter avlägsnande av bakre vänstra däcket. Flytta den bakre vänstra däcket upp till vänster framtill i fordonet och drag fast.
7

Höj ena hörnet av fordonet upp och ta bort stödbenet. Upprepa i varje hörn tills bilen satt på marken igen. Helt åt alla klackarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101476.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.