Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man återställer Ljuset däcktrycket på en Nissan Frontier

Din Nissan Frontier är utrustad med en Tire Pressure Monitoring System (TPMS). När systemet upptäcker däcktrycket är lågt, kommer ett ljus tänds på instrumentpanelen. Detta ljus fungerar som en påminnelse om att kontrollera din level däck inflationen. Det kommer inte återställs eller stängs av tills systemet upptäcker att däcken är pumpade till deras rekommenderade levels.The ordentlig inflation beror på modell-år och däckdimension, men denna information kan hittas på din Frontier. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Air kompressor (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Undersök din förarsidan dörrkarmen (med dörren öppen) att hitta din Frontier etikett däck inflationen. Den exakta specifikationen beror på vilken modell-år och däckdimension du har, men det kommer att listas på etiketten

Notera inflationen rekommendation för alla fyra däck -. Det är ofta olika för bakdäcken <. br> Sida 2

Kör din Frontier till en bensinstation med en luft maskin. Om du har en kompressor, känn dig fri att använda det istället.

Skruva ventilskaftet lock på dina däck. Fäst lufttrycksmätare till skaften för att visa den aktuella inflationen nivå.
3

Lägg luften i små steg. Kontrollera inflationen nivån igen, efter varje steg. Fortsätt med detta tills däcket når den rekommenderade nivån. Upprepa proceduren för alla fyra däcken.
4

Byt ut alla fyra locken ventilspindeln och dra åt dem för hand.
5

Kör din Frontier runt kvarteret några gånger, med en hastighet på minst 16 miles per timme. Vid lägre hastigheter, inte kontrollera igen däcktryck övervakningssystem inte inflation. Efter körning runt lite, kommer din däcktryckskontroll dubbelgranska inflationsnivån. Om däcken är ordentligt pumpade, kommer systemet återställs och stäng av, enligt Frontier handbok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101280.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.