Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en Nissan Altima

För optimal prestanda och säkerhetsnivåer i bilen, bör du kontrollera nivåerna däcktryck varje månad. Du behöver bara en enkel lufttrycksmätare att ordentligt kontrollera lufttrycket i däcken och att få din Altima upp till rekommenderade nivåer lufttrycket. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Tillåt dig Altima svalna så länge som möjligt. Låter det sitta i en timme är tillrådligt. Detta är dock inte alltid lätt om du drar in i en bensinstation för att kontrollera lufttrycket i däcken. De flesta bensinstationer har områden där du kan kontrollera din luft och fyll på vid behov. Om du har möjlighet att ta en bit att äta eller göra något för att låta däcken svalt längre, kommer du att få en mer exakt avläsning.
2

Ta bort locken ventilskaftet genom att skruva bort dem och spara dem någonstans vilja i fickan. När pumpen startar, har du bara en begränsad tid för att kolla däcken innan luften stängs av automatiskt.
3

Har flera kvartal till hands innan du vill att pumpa. Mata in pengar i maskinen.
4

Håll munstycket av luftpumpen över ventilspindeln av dina däck. Tryck ordentligt tills luften slutar fly. Detta innebär att du har en fast tätning. En liten arm bör dyka upp på pumpen. Titta på det och notera vilket nummer det visar. Detta nummer är det nummer i psi är av rekommenderat däcktryck. Nissan rekommenderar att du behåller en inflation nivå på 26 till 34 psi i Altima.
5

Jämför detta tryck till det rekommenderade trycket för din Altima. Kläm pumpens handtag att lägga mer luft eller tryck på knappen på sidan för att släppa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100893.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.