Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck på en Nissan Maxima

Säkerställa däcken är fyllda till rätt tryck är en viktig del av att upprätthålla en Nissan Maxima. Nissan har konstruerat däcken att arbeta inom vissa gränser för maximal hantering och gas körsträcka effektivitet. Lyckligtvis, kontrollera lufttrycket i däcken på din Maxima är inte svårt. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

upphandla ringtryckmätaren. Om du inte redan har en, ta en titt på urvalet i en Biltema. Du måste bestämma om du vill ha en med en urtavla avläsning eller tryck stick.
2

Cool bilen ner. Kom ihåg, gör värme gaser expanderar, och varma däck kommer att ha artificiellt uppblåsta tryckavläsningarna. För bästa resultat, ta trycket första sak på morgonen.
3

bort locken från dina ventilskaften. Detta är enkelt. Bara vrid dem moturs. Förvara dessa på ett säkert ställe så att du inte förlorar dem.
4

Tryck mätaren lufttrycket på alla dina däck. Du ska trycka tillräckligt hårt och i rätt vinkel för att stoppa väsande ljud som betyder att luft läcker ut. Ta del av resultaten så att du inte glömmer vilka däck behöver justeras.
5

Titta på nuvarande nivåer lufttryck i din Maxima och jämföra dessa siffror med de nivåer som rekommenderas av Nissan. För Maxima, Nissan påstår att nivåer mellan 26 och 34 psi är bäst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100887.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.