Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man reparerar en slanglösa Auto Tire

Flat däck är en frustration som nästan varje förare möter från tid till annan. Moderna bildäck har inga innerslangar, istället innehåller deras trycket inuti förstärkta väggar själva däcket. Detta innebär att alla hål sätts genom däcksväggen kommer att resultera i en lägenhet. Även om de flesta vägarna lösningar innebär att byta däck till en reserv, det finns ingen anledning att kasta ut det punkterade däcket. En bra reparation jobb med en däckreparationssats blir lika stark som resten av däcket. Saker du behöver
Jack
Wrench
Skruvmejsel
Däck patch kit
Visa fler instruktioner
1

Jack bilen upp om däcket är på en fälg fortfarande ansluten till ett hjul. Parkera bilen på ett plant underlag. Placera domkraften under ramen av bilen nära den punkterade hjulet. Sätt domkraften handtag och antingen turn eller spärr handtaget. När hjulet är från marken, använd en skiftnyckel för att lossa muttrarna som håller fälgen på hjulet. Ta bort muttrarna och ta däcket och fälgen från ratten.
2

all luft från det skadade däcket genom att skruva av ventilkåpan och trycka ned tappen i ventilen med en skruvmejsel.

3

Arbete däcket lossna från fälgen genom att bända upp det tum för tum med en skruvmejsel. Dra ut ventilen ut från ventil hålet i fälgen och ställ in kanten åt sidan.
4

Känn längs insidan och utsidan av däcket för hålet du behöver reparera. När du hittar det föremål som orsakar punktering, bända det ur däcket med en skruvmejsel eller införingsverktyget medföljer däckreparationssatsen. Skrapa ut hålet som gjorts av punkteringsobjektet tills införingsverktyget kan komma in i hålet fritt.
5

Applicera gummicement från plåstret satsen till införingsverktyget och sprida det runt insidan av punktionshålet . Använd verktyget för att arbeta limning cement runt tills verktyget glider lätt runt i hålet.
6

Placera en gummiplugg ur satsen på spetsen på införingsverktyget och täcker den i limning förening.
7

Sätt gummiplugg i hålet. Verktyget kommer att sträcka pluggen som den inför och göra det möjligt att expandera på plats en gång släppt i hålet. Lämna ca 1/16 tum av pluggen sticker ut ovanför ytan av däcket och ta bort införingsverktyget.
8

Patch insidan av däcket. Den Däckreparationssatsen kommer att innehålla antingen en varm plåster som limmas på plats och därefter upphettas till obligation, eller en kall lapp som du behöver för att sy fast på det inre fodret av däcket. När detta är på plats och limmet har torkat, är reparationen klar.
9

Sätt tillbaka däcket på fälgen, blåsa det med en luftpump, och montera tillbaka den på bilen hjulet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101716.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.