Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man installerar däckmontering på hjul

Drivers obekanta med bilar kanske inte inser att däcket och fälgen är två separata delar. Däck gå på toppen av hjulen för att fungera som en barriär på vägen. Korrekt montering av däck ser till att din bil fungerar säkert och smidigt. Saker du behöver
Nya däck
Smörjmedelsspray
kofot
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i ett garage eller på en plan, hård yta.
2

Ta bort de gamla däcken från bilen hjulen följer standard fordonsindustrin förfaranden för däck borttagning.
3

Läs markeringarna på nya däck till se till att de matchar rätt däck storlek och typ för din bil. Kontrollera de gamla däcken eller läsa bruksanvisningen för att avgöra vilken storlek däck att använda.
4

bort hjulet från fordonet med hjälp av standardiserade fordonsindustrin förfaranden för hjul borttagning.
5

Placera däcket över hjulet. Placera händerna mitt emot varandra på den övre ytan av däcket. Tryck med all din kroppsvikt för att manövrera däcket ner över ratten. Upprepa igen med de återstående, motsatta sidor. Detta startar däcket på hjulet.
6

Spray en fjärdedel del av däcket med en smörjmedelsspray. Spraya den krökta änden av en kofot med smörjmedlet spray. Sätt i kofoten mellan däcket och fälgen. Tryck ner på däcket med händerna och kofot samtidigt. Wiggle kofot och tillbaka samtidigt som du trycker ytterligare. Upprepa detta steg i kvartal avsnitt hela vägen runt däcket.
7

Placera händerna mitt emot varandra, ovanpå däcket. Återigen, tryck ner med all din kroppsvikt.
8

Undersök däcket. Om det finns någon plats som inte är nu på hjulet, upprepa föregående steg med kofot tills däcket slutar glider på plats över hjulet.
9

Placera hjulet med det nya däcket på fordonet. Upprepa dessa steg med vart och ett av hjulen. Har en certifierad mekaniker balansera däcken innan körning mer än några miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101319.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.