Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Goodyear Viva däckproblem

Goodyear Viva däck är en low-end däck som säljs på Walmart och Walmart butiker. Goodyear Viva däcket har fördelar såsom pris och mångsidighet, men det finns också rapporterade problem med varumärket. Det är viktigt att göra upplysta beslut om de potentiella problem med någon däckgruppen innan du gör ett val vid köpet. Säkerhet

Det största problemet att många förare har med Viva däck är deras säkerhet. Även om det aldrig varit ett återkallande av däcket, har det förekommit klagomål och instanser av däcken bär dåligt eller blåsa ut. Däcken bära ibland på deras sidor för tidigt vilket kan orsaka blowouts under höga hastigheter eller om tryck utövas på däcket. Det har förekommit rapporter om slitbanor lossnar från däcken under körning. Några recensioner har sagt att däcken utföra dåligt på isiga eller hala ytor.
Garanti

Många av Goodyears Viva däcken säljs med en garanti. Individer som har haft problem med däcken innan slutet av garantiperioden har rapporterat svårigheter att erhålla bidrag för däcken. Garantin har hedrats om däcken bedöms bära dåligt. Andra rapporter visar att delåterbetalningar gavs snarare än det fulla beloppet.
Kostnad

Priset för Goodyear Viva däck under 2010 var cirka 100 kr per däck, liknar andra rabatterade däck. Den Viva däcket är klassificerat som en touringdäck, erbjuder genomsnittlig dragkraft, hastighet, garanti och livslängd. Däcken är ofta ges en garanti mellan 60.000 och 80.000 miles. Med några andra däck den initiala kostnaden kan vara högre, men däcken håller längre.
Wear

Användare av Viva däck har rapporterat ojämnt slitage på däcken. Däcken kan bli bullrig och ojämn efter flera tusen miles av körning. Vissa däck kan bära ner till plåtfälg efter flera tusen miles av körning. Sidoväggar däcken kan separera från trappstegen orsakar en säkerhetsrisk.
Överväganden

När du väljer ett däck för din bil det billigaste alternativet är inte alltid den bäst. Även om många människor har haft några problem med Viva raden av däck, risken för problem är alla där. Eftersom kvaliteten på däck som används på ett fordon kan vara den avgörande faktorn mellan en bil vrak eller en säker körupplevelse, är det bäst att gå med högsta kvalitet på däck som du har råd.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101281.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.