Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en Mitsubishi Eclipse

Tyvärr är bilägandet inte alla verktyg runt med vinden i håret. Du måste behålla din bil, och varje månad, bör du kontrollera lufttrycket i däcken på din Mitsubishi Eclipse. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

välja en mätare däcktryck om du inte redan har ett. Var noga med att få en som är lätt för dig att läsa. Det finns många typer av mätdon för maximal användarvänlighet.
2

Låt dina däck svalna över natten eller åtminstone flera timmar. Friktion från bilkörning eller absorberas värme från solen kan värma upp luften i dina däck och få den att expandera, vilket kastar av mätningarna.
3

Lossa de små plast caps från var och en av ventilspindlarna. Om du är ny till detta, förstår att dessa bitar av plast kan komma bort från dig väldigt lätt. Förvara dem i en ficka för förvaring.
4

Testa trycket i dina däck genom att trycka på mätaren på varje ventilspindeln. Först hörs ett väsande ljud. Detta innebär att du inte trycker tillräckligt hårt. Var noga med att pressa mätaren tillräckligt hårt och i rätt vinkel för att stoppa väsande.
5

Skriv ner varje mätning en efter en, ta del av vilket tryck är i vilket däck ifall du behöver göra justeringar.
6

Undersök resultatet jämfört med det rekommenderade trycket från Mitsubishi, som rekommenderar 26-36 psi för däcken i en Eclipse.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100883.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.